dinsdag 27 november 2012

Nathalie Meskens start nieuw seizoen 'Tegen de Sterren Op'


Nathalie Meskens start nieuw seizoen 'Tegen de Sterren Op'

Na een eerste reeks van 'Tegen de Sterren Op', kunnen de fans van Nathalie Meskens vanaf donderdag 24 november 2011 genieten van gloednieuwe persiflages. En fans, die wàren er. Gemiddeld 845.656 kijkers -goed voor een marktaandeel van 36% (VVA 18-54)- zaten wekelijks voor de buis om Walter Baele, Barbara Sarafian, Nathalie Meskens, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Guga Baul, Jonas Van Geel en Chris Van Espen in de huid te zien kruipen van tal van bekende gezichten.

Aan vier afleveringen had de vermakelijke persiflageshow genoeg om de televisiester voor 'Beste Humorprogramma' binnen te rijven, Clara Cleymans werd bekroond als rijzende ster en Nathalie Meskens ging naar huis met het beeldje voor 'Beste Actrice' en kreeg ook de publieksprijs voor 'Populairste Televisiepersoonlijkheid'.

Een nieuw seizoen met nieuwe accenten
En ook in het tweede seizoen van 'Tegen de Sterren op' deed productiehuis DED’s It beroep op het 8-koppige ensemble van imitatoren met Nathalie Meskens om iedereen die in de kijker liep te voorzien van een uitvergroot spiegelbeeld en populaire tv-programma’s van een gepaste persiflage. In de eerste aflevering, die uitgezonden wordt op donderdag 24 november 2011, wordt dit ensemble al meteen versterkt door gastacteur Adriaan Van den Hoof.

Inderdaad, nieuw in het tweede seizoen van 'Tegen de Sterren op' is de samenwerking van Nathalie Meskens met gaststerren. In elke aflevering krijgt een bekende performer de kans om, samen met de vaste cast, een éénmalige imitatie neer te zetten of in een programmaparodie mee te spelen. Adriaan Van den Hoof mag het spits afbijten als Jeroen Meus en maakt in 'Dagelijkse Kost' een lauw winterslaatje op grootmoeders wijze klaar. Hun torenhoge kuif hebben de twee alvast gemeen, maar geldt dat ook voor hun keukentalent?

Aflevering 1 op donderdag 24 november met Nathalie Meskens
Volgens weerman Frank Deboosere ziet het weerbeeld voor de komende dagen er perfect normaal uit voor de tijd van het jaar. Toch waarschuwt hij de kijker voor enkele 'interessante' natuurfenomenen die op ons afkomen… Linda De Win maakt dan weer het mooie weer in 'Villa Politica'. Zij voelt politicus Siegfried Bracke aan de tand over zijn steeds vaker voorkomende meningsverschillen en tracht ook enkele reacties te sprokkelen van Bart De Wever en Pieter De Crem.

Tom Coninx geeft afspraak voor een nieuwe uitzending van 'Stadion'. Hij ontvangt voetbalanalist Johan Boskamp en ex-trainer Adrie Koster en polst bij hen naar hun visie op het hedendaags voetbal. Al blijkt de taalbarrière voor menig misverstand te zorgen... Die barrière is er niet tussen Regi en Astrid Bryan. Zij spreken de taal van de muziek en werken aan een remix van Astrids single 'Sooner or Later'. Het resultaat van hun exclusieve samenwerking wordt aan het einde van de show onder vakkundige begeleiding van Den John voorgesteld. Waar zijn die handjes?

Verder in deze aflevering trekt Herman Van Rompuy naar Griekenland om er persoonlijk poolshoogte te nemen van de crisissituatie. Kim Clijsters schetst hoe ze haar schaarse vrije dagen invult en Brigitta Callens duikt de wonderlijke wereld van de yoga in. Selah Sue zingt tegen de sterren op en Birgit Van Mol loodst de vtm-kijker door de hoofdpunten van 'Het Nieuws'.

Op de foto's deed Nathalie Meskens als één omroepster Peppy een persiflage op de VRT omroepsters Katja Retsin, Geena Lisa, Andrea Croonenberghs, Evy Gruyaert en Eva Daeleman.

Net voor de uitzending trekt Peppy een blikje Jupiler open waar het bier uitspuit, zodat Nathalie Meskens verschrikt midden in de uitzending met het bier in haar handen zit.

'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens, iedere donderdag om 20.45 uur op vtm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten